Zabava

05. 07. 2022. 12:57 13

Kraj Karleuše i Tošića: "Mediji, navalite"

Pevačica Jelena Karleuša priznala je da se razvodi od muža fudbalskog menadžera Duška Tošića posle 14 godina braka.

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati