Fudbal

S. I.

26. 01. 2021. 21:06 0

Augzburg nudio 4,5 miliona evra za Despotovića, Rubin traži 12.000.000

Nemački Augzburg je zapucao čak u Antaliju kako bi pokušao da izdejstvuje od Rubina kupovinu Đorđa Despotovića, poneo je i ček na 4,5 miliona evra, ali će napadača morati da potraži na drugoj strani.

Rusi su lepo saslušali sve što su Nemci imali da ponude a onda su uzvratili cenom - traže 12 miliona evra. I tačka. Tu su i Nemci stavili tačku jer ovaj bundesligaš ne plaća ovako visoka obeštećenja koje su Rusi postavili.

Despotović je dobar primer kako se kreće cena fudbalera u trendu. Pre samo šest meseci napustio je Orenburg kao slobodan igrač, bio je otvoren za pregovore a samo je Rubin verovao u njega, posalo privatni avion po njega, dao mu platu milion evra. On je vratio serijom golova, spada u jednog od najcenjenjijih napadača u Premijer ligi Rusije, nalazio se redovno na spisku selekcije Srbije, i normalno je da za njega vlada interesovanje Top 5 liga Evrope.

Srpski golgeter iz klase 92' je potvrda teze da je u fudbalu tajming najvažniji i da prolaze samo oni koji su na pravom mestu u pravo vreme. Pre šest meseci bio je besplatan, sada košta 12 miliona. Rubin nema problema sa novcem, ume da ceni ono u šta je uložio, a prevashodno verovao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati