Fudbal

Milan Zarić [ Izvor: Večernji.hr ]

24. 01. 2021. 16:03 0

Poginuli fudbaleri u Brazilu u avionskoj nesreći!

Četvorica fudbalera Palmasa, brazilskog četvrtoligaša, poginuli su u nedelju ujutru u avionskoj nesreći. Pored njih su živote izgubili i predsednik kluba, kao i pilot, pišu brazilski mediji.

Predsednik kluba Lucaš Meira i igrači Lukaš s Prašadeš, Giljerme Noe, Ranule i Markus Molinari krenuli su na kup utakmicu protiv Vila Nove, međutim avion se srušio nedugo nakon poletanja iz Luzimangesa, koji se nalazi na 60 kilometara udaljen od Palmasa, prenosi Večernji list.

Da podsetimo, Palmas je trebalo da igra meč u Kupu protiv Gojanije u Vila Novi u ponedeljak, međutim protivnik četvrtoligaša je naveo da će sarađivati na odlaganju utakmice..

Inače, Palmas je nakon Kupa trebalo da igra meč u četvrtak protiv Aragvaseme, međutim izvesno je da će taj meč biti odigran.

Nakon staravične nesreće, u kojoj su život izgubila četiri fudbalera, kao i predsednik, četvrtoligaš se oglasio zvaničnim saopštenjem.

- Fudbalski klub Palmas potvrđuje da se ove nedelje u 8:15 sati dogodila avionska nesreća u kojoj je učestvovao predsednik kluba Lukaš Meira, kada je avion poleteo na meč između Vila Nove i Palmasa, a koji je trebalo da bude odigran u ponedeljak. Avion u kom je Lukaš bio sa pilotom Vagnerom i fudbalerima Lukašom Prašadešom, Giljermeom Noeom, Ranuleom i Markusom Molinarijem, poleteo je i srušio se na kraju piste. Sa žaljenjem vas obaveštavamo da nema preživelih. U ovom trenutku bola i nezadovoljstva, klub se moli za porodice preminulih kojima će pružiti potrebnu podršku - navodi se u saopštenju Palmasa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati