Fudbal

S. I. [ Izvor: Mediji ]

19. 01. 2021. 09:30 0

KORONA NE POPUŠTA Još tri pozitivna na Australijan openu

Australijan open se svakodnevno susreće sa problemima koronavirusa jer su u poslednjoj turi tenisera, teniserki, sudija i ostalih članova teniskih timova pri sletanju u Melburn, tri osobe bile pozitivne.

Direktor Australijan opena Kreg Tili potvrdio je danas da su još tri osobe po sletanju imale pozitivan test na koronavirus, ali da turnir nije ugoržen i da se ništa neće menjati u medicinskim protokolima, niti pravilima ponašanja, treninga, karantina koje su svih 1.200 učesnika dobili pre dolaska na kontinent, prenose mediji.

On je zadržao jasan stav da 72 tenisera koji su u strogom karantinu jer su bili u avionima u kojima je bilo zaraženih koronavirusom moraju da se povinuju strogim propisima, ali da ne mora da znači da će svih 14 dana biti zaključani u sobi.

Na žalbe brojnih tenisera da uslovi u hotelima nisu na potregnom niovu, Tili je rekao:

- To su sportisti sa visokim performansma i teško ih je kao takve zadržati u sobi. Ali, oni moraju da izdržeovo i tako daju svoj doprinos privilegiji da se takmiče na turniru gde je nagradni fond 80 miliona dolara - izjavio je Tili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati