Fudbal

S. I.

17. 01. 2021. 10:28 0

DOBRA VEST Katai počeo lagano da trenira

Aleksandar Katai počeo je trenažni proces posle dva meseca odsustva i to je najbolja vest koja danas stiže iz Crvene zvezde.

Dvomesečne terapije zbog pada imuniteta i vraćanja imune bolesti trobomcitopenije dale su rezultate, ofanzivac Crvene zvezde se oseća odlično, kontrolni rezultati krvi su veoma dobri. Zato je  i dobio dozvolu da obuče trenerku i polako počne da se vraća u trenažni proces.

Plan je da sa ekipom putuje u Tursku, ali neće trenirati sa saigračima sve dok mu sredinom februara ne odradi ponovo kompletne lekarske preglede i dok mu konzilijum lekara ne upali zeleno svetlo da može da bude podvrgnut maksimalnim naporima.

Trener Dejan Stanković se nada da bi Kataija u punoj formi mogao da ima do 7. aprila i derbija sa Partizanom na Marakani. Za duele sa Milanom, stručni štab Crvene zvezde moraće bez "Magika".

Italijanski novinar Di Marcio je objavio da je Crvena zvezda ponudila Lećeu milion evra za usluge Filipa Falka, ali da klub traži 500.000 više. Zvezda u ovom času ne može da priušti sebi da plati obeštećenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati