Fudbal

I. V.

15. 01. 2021. 10:01 3

"TI SI NAJGORI OTAC NA SVETU": Drama u porodici bivšeg trenera Zvezde

Valter Zenga, legendarni italijanski golman, i bivši trener Zvezde sa kojom je osvojio duplu krunu 2006. godine, kada su crveno-bele sekunde delile od evropskog proleća, non-stop je na naslovnim stranama italijanskih tabloida, koji pomno prate svaki korak u svađi njegove porodice.

Zenga trpi žestoke uvrede i napade svoje tri bivše supruge, a "bombardovanje" je nastavljeno od strane sinova Nikola i Andree, koji su ga proglasili najgorim ocem na svetu.

- Nemam ništa od njega, ali baš ništa. Voleo bih da sve kažem u najsitnije detalje, ali ne mogu. U najvažnijim danima mog života - on nije bio s nama. Stariji brat posebno je patio jer Valtera nigde nije bilo - rekao je Andrea Zenga, a onda se na sve nadovezao njegov brat Nikol.

- To nikada nije bilo u našem životu. Stalno sam pokušavao da stupim u kontakt s njim, bio mi je potreban, za razliku od Andree koji je procenio da mu nije potreban jer ima mene i moju majku. Godinama sam ga tražio, a ponekad bi i on nešto odgovorio. Osećao sam se nepoželjno i s 20 godina napisao sam mu pismo, ali on mi je očajno odgovorio. Nisam uspeo u onome što sam želeo. Patio sam, ali ... Čak me i pre godinu dana blokirao na Instagramu, ne znam zašto. On je najgori otac na svetu.

Zenga nije ostao dužan, pa je odgovorio sinovima.

- O mom životu možete razgovarati samo ako sebe uzmete za primer. Ako se uzmete za primer, shvatićete da ne želite da razgovarate o meni - rekao im je slavni Italijan.

Cirkus se nastavio novom objavom sina Nikole.

- Uvek daje takve odgovore, uvek se skriva iza takvih odgovora. I zbog toga nikada nisam ni želeo da ulazim u bilo kakve sukobe. Smatra da bi napravio veliki korak da nas je jednom godišnje zvao u Dubai. Mislio je da je to 'veliki korak', domaći zadatak... A uzalud, naš se odnos nikada nije promenio.

Zenga je branio dugo godina u Interu, zatim u Sampdoriji i Padovi, a karijeru je okončao u MLS-u 1999. Kao trener je radio u preko 10 klubova, između ostalog i u Crvenoj zvezdi, i to vrlo uspešno, a poslednji angažman je imao u Kaljariju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati