Fudbal

S. I.

13. 01. 2021. 12:32 0

"LALE" SE POJAČALE Kosanović sproveo Simića na "Karađorđe"

Veljko Simić je preksinoć raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom a danas je postao član novosadske Vojvodine.

Brzonogi krilni igrač je procenio da će kod trenera Nenada Lalatovića imati najviše prilika da povrati formu koju je imao prve sezone po povratku na "Marakanu" kada je imao veoma dobar učinak. U to ga je ubedio i novi sportski direktor "lala" Miklan Kosanović, koji mu je bio trener u Crvenoj zvezdi.

Imao je Simić dve ponude iz inostranstva (Kipar, Grčka), ali već je prelomio da ne skida crveno-beli dres na radost struke u Vojvodini jer sada imaju dva sjajna krila. Miljan Vukadinović sa leve i Simić sa desne strane učiniće "lale" još bržom i ubojitijom. Trener Dejan Stanković gotovo da nije računao na Simića ove sezone, bio je na terenu svega 93 minuta na tri meča.

– Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas sam maksimalno posvećen da pomognem Vojvodini u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva – rekao je Simić. - Ne slažem se da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. Vojvodina je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene i dobra odskočna daska za dalje.

Kosanović je otkrio koliko je bila presudna njegova želja da zaigra za Staru damu.

– Veljko je igrač koji se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni Vojvodinu, jer mnogi se ne bi odrekli svega što je on da bi došao kod nas - rekao je Kosanović i otkrio još neke detalje vezane za prelazni rok - Ognjen Đuričin će postati novi član Radničkog iz Niša. Postigli smo dogovor koji zadovoljava sve strane. Vojvodinu će na američkoj turneji reprezentacije predstavljati Aranđel Stojković, Miljan Vukadinović i Nemanja Čović. To je pokazatelj dobrog rada kluba, oni će predstavljati Vojvodinu i nama je čast da što više igrača bude deo reprezentacije Srbije. Oni će poći sa nama u Tursku, a posle utakmice protiv Zorije, vratiće se u Srbiju i 21. januara putuju za SAD.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati