Fudbal

S. I.

12. 01. 2021. 10:39 0

LETNJI SNOVI Mbape u Realu, Mesi i Aguero uz Nejmara!

Kilijan Mbape na leto se seli u Real Madrid, a Pari sen Žermen želi da dovede Lionela Mesija i Serhija Aguera.

Svetski mediji najavljuju nikad vrelije leto u fudbalskom svetu a izazvaže ih Pari sen Žermen. Noni trener Maurisio Poketino namerava da u narednoj sezoni napadne Ligu šampiona sa trilonom Nejmar - Aguero - Mesi. Argentinski trener je navodno ubedio napadača Mančester sitija da mu se priključi u Parizu, a zajednički sa Nejmarom bi morali da uvere Mesija da odbaci ideju ostanka u Barseloni još dve sezone.

Kilijan Mebape jeste u ovom času najvredniji fudbaler sveta po svim listama ali nije po meri Poketina pa mu se raduje Real Madrid. Poznata je veza trenera Zinedina Zidana i Mbapea, želje nisu sporne, a na leto ni mogućnosti jer PSŽ mora da ga proda da ne bi ušao u poslednju godinu ugovora a onda mogu da ga izgube bez nadoknade kao Adriena Rabioa. Real već sprema ponudu od 100 miliona evra i prema navodima lista "As" prodajom Luka Jovića, Iska, Marsela i još nekih igrača popuniće se budžet za kupovinu Francuza.

S obzirom da se ovde radi od trojici igrača iz Top 10 na planeti, od ideje do realizacije biće dug put. U ovom času priča je odbra za javnost i navijače.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati