Fudbal

Direktno.rs

23. 12. 2020. 17:36 2

GOTOVO: OFK Beograd dobio novog predsednika

Saša Stevanović je novi predsednik Upravnog odbora OFK Beograda. To je rezultat u sredu održane vanredne Skupštine kluba sa Karaburme, koja je održana na specifičan način jer su članovi glasali na daljinu, tačnije putem punomoćja koje su mogli da daju prethodnih dana.

Nekadašnji golman OFK Beograda i Đera bio je jedini kandidat za mesto predsednika Upravnog odbora "romantičara" jer se iz izborne trke dva dana pred Skupštinu povukao Vladan Sekulić koga je za kandidata istakao nekadašnji predsednik UO Nino Došen Majkić.

Stevanovića su u kandidaturi podržali veterani, navijači i članovi Prijatelja kluba, ali i brojni još uvek aktivni nekadašnji igrači OFK Beograda.

Na samoj Skupštini, 22 člana glasala su za Stevanovića, jedan je bio uzdržan.

Novi sastanak uprave kluba zakazan je za 15. januar kada se očekuje da Stevanović detaljno izloži svoj plan za rukovođenje klubom kao i da imenuje ostale članove Upravnog odbora. Predsednik Skupštine Ljubiša Đurović najavio je ostavku na ovu funkciju do narednog zasedanja. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati