Fudbal

S. I.

20. 12. 2020. 14:40 19

POLICIJA DRŽI KOROMANA Bivši reprezentativac sa sinom zarobljen na granici

Policija Srbije privela je danas bivšeg reprezentativca Ognjena Koromana na graničnom prelazu Karakaj - bez objašnjenja. Kako nam je rekao Koroman, došao je iz Republike Srpske u Srbiju po sina i sada su na prelazu kod Zvornika zarobljeni tri sata!

Kada je Koroman, koji već neko vreme boravi u Republici Srpskoj, jutros stigao na granični prelaz Karakaj kod Zvornika da preuzme sina i odvede ga na zimovanje na Jahorinu, nije ni sanjao da će ga policija Republike Srbije tretirati kao nepodobnu osobu.

- Ostao sam šokiran, besan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta - kaže za Direktno.rs, Ognjen.

Objašnjenje je izostalo.

- Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam. Čekamo, šta drugo - kaže Ognjen.

Drama traje već više od tri sata, ali ako ovo privođenje ima veze sa kritikama fudbalskoj vrhuški i vlasti u Srbiji, onda da zaista čovek ostane bez reči!

Nedavno je i pevač Vlado Georgiev imao slično iskustvo kada mu je bivša vlast Crne Gore zabranila ulazak u Crnu Goru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati