Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

03. 12. 2020. 06:11 0

Da li ste spremni za PET "finala" u poslednjem kolu LŠ?!

Zatvoreno je peto kolo grupne faze Lige šampiona, ostaje nam još jedno, odlučujuće. Ono što sigurno znamo to je da su u osmini finala - Bajern Minhen, Mančester Siti, Porto, Liverpul, Čelsi, Sevilja, Dortmund, Barselona i Juventus i da nas čekaju bukvalno "finala" u četiri grupe.

Ukratko "tizer", koji ćemo razraditi - Junajted je prvi u grupi, može lako da ispadne, Real i Inter su treći i četvrti, mogu i dalje da zajedno odu dalje. Timovi Red Bula kao domaćini imaju šansu da ispišu istoriji, te da kao domaćini pobedama nad Atletikom i Junajtedom odu dalje!

Definitivno je najzanimljivija grupa B u kojoj sva četiri tima i dalje imaju šanse da prođu dalje. Menhengladbah ima 8 bodova, Šahtjor je drugi sa 7, koliko ima i Real, a Inter ima 5. O toj grupi više čitajte OVDE, to je bila tema još u utorak.

Ono što je podiglo "hajp" jeste grupa H u kojoj pred poslednje kolo Junajted, PSŽ i Lajpcig imaju po 9 bodova!

PSŽ i Lajpcig su kao gosti pobedili Junajted i Bašakšehir i sustigli Junajted na deobi prvog mesta. Situacija je takva da Junajted ne sme da izgubi u poslednjem kolu na gostovanju Lajpcigu inače ISPADA!

PSŽ je večerašnjim trijufom odradio mnogo, sada ima "zicer" kod kuće protiv Bašakšehira. Lajpcig mora da pobedi ako želi dalje, jer je Junajted u prvom meču slavio čak 5:0.

Dakle, PSŽ ima zicer, pobedom ide dalje, dok će Lajpcig i Junajted igrati pravo finale.

Dalje, tu je grupa D u kojoj će Ajaks ugostiti Atalantu kojoj je dovoljan bod da ostane druga. Ajaksu samo pobeda nad Atalantom donosi drugo mesto i plasman u narednu rundu.

Još jedna grupa će biti zanimljiva, Atletiko Madrid u poslednjem kolu gostuje Salcburgu i ne sme da izgubi. Salcburg ima četiri boda, Atletiko šest i Madriđanima je dovoljan bod da overe drugo mesto.

Vredno pomena je i to da Lacio u poslednjem kolu dočekuje Klub Briž i može da ispusti plasman ako izgubi. No, deluje da će uz Dortmund, koji je overio plasman večeras, Rimljani i sa bodom proći dalje...

Sledeće nedelje nas čekao ludnica, još jednom, ovo su "finala":

Lajpcig - Mančester Junajted (utorak 21:00)
Ajaks - Atalanta (sreda 18:55)
Real Madrid - Menhengladbah (sreda 21:00)
Inter - Šahtjor (sreda 21:00)
Salcburg - Atletiko Madrid (sreda 21:00)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati