Fudbal

S. I.

27. 11. 2020. 14:35 9

FSS U ŽIVOM BLATU Zašto Pantelić, a ne Bjeković?

Izvršni odbor FS Srbije odredio je Marka Pantelića da na osnovu analiza napravi procenu rada selektora Ljubiše Tumbakovića i sportskog direktora Vladimira Matijaševića do 15. decembra i predloži kadrovska rešenja.

Zašto potpredsednik za Međunarodne odnose Marko Pantelić, a ne potpredsednik za sportska pitanja Nenad Bjeković, pitamo IO FSS ili bolje glavnog bosa Slavišu Kokezu? Ako je zbog subjektivnosti i dugogodišnje saradnje Bjekovića i Tumbakovića u Partizanu onda je farsa time veća zato što je ta spona i dovela iskusnog selektora na klupu reprezentacije Srbije. U julu 2019. je mogao Bjeković da učestvuje u dovođenju Tumbakovića a sad ne može da procenjuje njegov rad.

Savez i Kokeza se samo sve dublje zakopavaju u živo blato koje su sami napravili, a šteta je što se Pantelić podmeće za Kokezu i kad treba da odgovori Nemanji Vidiću i kad treba da se smeni Matijašević ili Tumbaković. Ako ćeno stručno, Pantelić je samo bivši fudbaler, a Bjeković i fudbaler i trener i sportski direktor sa višedecenijskim iskustvom. Kad već ne postoji stručni odbor FSS, a u IOFSS je od stručnkaka samo Miloš Miljanić onda je bilo logično da seče predsednik Kokeza ili njegov prvi čovek za struku Bjeković.

Međutim, ovak saziv FS Srbije još jednon je pokazao da je nekompetentan da reši sve probleme u srpskom fudbalu. I ne samo da ne može da ih reši već ih svojim delovanjem i neznanjem samo produbljuju.

Do 15. decembra ništa se ne menja, sem što će da se lobira za Tumbu ili Matijaševića. Jadna je slika srpskog fudbala sa ovim ljudima na čelu koji odlučuju o sudbini miliona koji na bilo koji način učestvuju i žive od fudbala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati