Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

23. 10. 2020. 15:45 1

Stevanović ide u Siti, Partizanu osam miliona!

Fudbalski klub Partizan će prodati još jednog igrača u "ligu petica", pošto će posle Strahinje Pavlovića, koji je otišao u Monako, Humsku napustiti i Filip Stevanović, budući da će potpisati ugovor sa Mančester sitijem!

Kako piše Mocart sport, Stevanović će po obavljanju lekarskog pregleda potpisati ugovor sa "građanima", koji će važiti od januara naredne godine s obzirom na to da je letnji prelazni rok završen. Partizan će u tom slučaju, navodno, postati bogatiji za osam miliona evra.

Veoma važna stavka za Partizan jeste ta što će talentovani osamnaestogodišnji napadač ostati u Humskoj na pozajmici do kraja sezone.

Stevanović će potpisati ugovor na četiri i po godine, a već danas je započeo seriju lekarskih pregleda u jednoj beogradskoj klinici po nalogu kluba iz Mančestera.

"Građani" će tako nastaviti seriju dovođenja igrača iz Superlige Srbije, budući da je Siti prethodno 2011. godine kupio Stefana Savića iz Partizana, a 2017. su posegnuli za braćom Lukom i Ivanom Ilićem na drugoj strani Topčiderskog brda. Takođe, prošle zime potpisan je ugovor i sa Slobodanom Tedićem iz Čukaričkog.

Veruje se da će se pomno pratiti napredak Stevanovića i da će narednog leta Gvardiola utvrditi da li je mladi fudbaler spreman za borbu u timu sa "Etihada" ili će minute sakupljati na pozajmici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati