Fudbal

Direktno.rs

16. 10. 2020. 09:55 3

Lalatović: Sve se daje u Zvezdu i Partizan

Da Vojvodina ima veliki budžet ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu. Za to je neophodno da se uloži nekoliko miliona. Da imamo samo 50 odsto finansijskih sredstava kojim raspolažu Partizan i Crvena zvezda siguran sam da bi Novi Sad imao redovnog učesnika Lige Evrope - kaže Nenad Lalatović, trener Vojvodine.

Malo je falilo da i Vojvodina bude učesnik grupne faze Lige Evrope, ekipa iz Novog Sada je eliminisana u trećem kolu kvalifikacija od Standarda u Belgiji i to nakon produžetaka.

Trener Novosađana Nenad Lalatović istakao je da bi njegov tim ostao u Evropi da ima barem polovinu sredstava kakva imaju Crvena zvezda i Partizan.
- Da se igralo još pet minuta sigurno bismo pobedili. Predsednik Standarda je vikao sudiji da svira kraj. Strepeli su da ćemo da ih izbacimo. Pokazali smo da sa domaćim igračima, bez mnogo ulaganja, bez stranaca, možemo da odigramo dobro i hrabro u Evropi. Igrali smo lepo, bili blizu pobede. Bio je to naš perfektan nastup, kada uzmemo u obzir sve okolnosti i budžet kojim klub raspolaže. Da Vojvodina ima veliki budžet ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu. Za to je neophodno da se uloži nekoliko miliona. Da imamo samo 50 odsto finansijskih sredstava kojim raspolažu Partizan i Crvena zvezda siguran sam da bi Novi Sad imao redovnog učesnika Lige Evrope - smatra Lalatović za Sportski žurnal.

Srpski stručnjak ne krije ambicije Voše u aktuelnoj sezoni.

- Moja velika želja je da osvojimo Kup Srbije i izađemo u Evropu - jasan je Lalatović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati