Fudbal

Direktno.rs

22. 09. 2020. 09:37 1

REKORD Zvezda u nečemu prestigla Liverpul

Crvena zvezda je skoro godinu dana jurila Liverpul i juče ga konačno i prestigla. Crveno-beli su trenutno aktuelni rekorderi sa 61 uzastopnom prvenstvenom utakmicom bez poraza na stadionu "Rajko Mitić". Liverpul je ostao na 60 uzastopnih mečeva bez poraza na "Enfildu".

Niz nepobedivosti na Marakani započet je 30. aprila 2017. godine trijumfom nad Vojvodinom rezultatom 2:0. U seriji koja još uvek traje, fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su 57 pobeda i samo četiri remija uz gol razliku 178:26! U aktulenom nizu Crvena zvezda nije primila gol na Marakani na čak 35 mečeva, a raritet je da nijedan klub nije uspeo da postigne više od dva gola za 90 minuta!

Liverpul je u seriji od 60 uzastopnih utakmica na svom terenu bez poraza. Čak 49 pobeda i 11 remija u seriji, započetoj remijem protiv Sautemptona (0:0) 7. maja 2017. godine, a uz gol razliku 163:36. Ekipa Jirgena Klopa nalazi imala je niz od 22 uzastopna trijumfa u Premijer ligi na “Enfildu”. Od 9. februara 2019. godine kad su dobili Bornmut 3:0, pa sve do tesnog trijumfa 2:1 protiv iste ekipe 7. marta 2020. uz gol razliku 70:15.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati