Fudbal

Direktno.rs

14. 08. 2020. 11:31 1

Holifild iz dvorca sa 109 soba u dvosoban stan

Slavni bokser Evander Holifild je na korak od totalnog bankrotsta jer je izgubio veliki deo bogatstva stečenog kroz karijeru, pa se zato i priprema za povrazak u ring na megdan Majku Tajsonu.

Profi teškaš, prvak sveta ima 57 godina i priprema se trenutno za povratak u ring a nada se rimejku epskog duela sa Majkom Tajsonom koji se već duže vremena planira za kraj 2020. I to čini ne samo, kako kaže, "jer ljudi vole da nas vide ponovo u ringu" već više zbog materijalnog dela.

Naime, Holifild je zaradio u karijeri 513 miliona dolara, ali loša procena ulaganja donela su mu guibitke, u izdavačkoj kući "Real Deal Records" izgubio je 2,5 miliona, u lancu restorana ćak osam, morao je da proda svoj dvorac u Atlanti od 109 soba za samo 6,3 miliona dolara reperu Riku Rosu i preseli se u dvosoban stan!

Evander ima i velike mesečne troškove jer sa šest različitih supruga ima čak 11 dece, a tri razvoda, poslednji sa Kendi Kalvanom 2012, odnela su mu mnogo od bogatstva.

- Kad nemate da drugi brine o vama, svako uzima nešto za sebe. Oni su od mene krali, krali, i krali - ljut je bio Holifild na "prijatelje" koji su ga lošim savetima doveli do ruba egzistencije - Teško je biti nokautiran u životu na taj način, ali za mene je sada prekasno da nešto stvaram. Nekada sam bio glup, više nisam.

Evander Holifild ipak živi za milijarde smrtnika na visokoj nozi jer od javnih nastipa ima mesečno oko 100.000 dolara. Sad, ode polovina na alimentacije, ali ima se za pristojan život običnog smrtnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati