Fudbal

Direktno.rs

05. 08. 2020. 09:08 0

RIZIKOVAO Mitrović: Iz teretane na Vembli

Fulam i Aleksandar Mitrović vratili su se u Premijer ligu, u meču od 200 miliona funti pobedili su u produžetku Brentford 2:1. Srpski as je tek posle meča sa medaljom oko vrata ispričao šta je sve rizikovao da bi povređen bar malo pokušao da pomogne ekipi, a proveo je na terenu vreme samo u produžetku.

- Nisam trčao 13 dana, trenirao sam samo u teretani. Terapija je duplirana da bih se spremio, ali nisam bio spreman za meč, buću tek za 10 dana. Morao sam da rizikujem, nekad u životu jednostavno moraš da doneseš tešku odluku - pričao je Mitar, koji je preskočio oba polufinalna duela baraža protiv Kardifa.

I videlo se da nije fit, da je zbog toga i nervozan pa je u trenutku kod gola jako odgurnuo protivnika i dobio samo žuti, a mogao je i crveni karton. Ipak, sjajno je asistirao dvostrukom strelcu, levom beku Džou Brajanu za odlučujući drugi gol u 118. minutu.

- Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, srećan sam što smo rizikovali. Ovo je neverovatno, radujem se zbog trenera, saigrača, radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona.

Kratak odmor za Fulam, taman da se Mitrova povreda tetive potpuno sanira.

- Vratili smo se u Premijer ligu, trebalo bi da smo svi ponosni. Osećaj je sjajan, pred nama je interesantna sezona. Moramo prvo da se odmorimo - rekao je Mitrović za engleske medije.

Sinoć se kompletirala Premijer liga, posle Lidsa i VBA, u elitu se vratio i Fulam.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati