Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 04. 2024. 17:54 1

Vidić bez "Kuće slavnih"

Nekadašnji fudbaleri Džon Teri, Ešli Kol i Endru Kol primljeni su u Kuću slavnih Premijer lige. Srpski defanzivac Nemanja Vidić drugu godinu zaredom ostao je samo na nominaciji.

U novoj klasi Kuće slavnih Premijer lige primljena su tri fudbalera, nekadašnje vedete egleskog fudbala.

Džon Teri je tokom karijere nastupao za Čelsi, Notingem forest i Aston vilu. Ešli Kol je igrao za Arsenal, Kristal palas i Čelsi, potom za Romu, Los Anđeles galaksi i Derbi. Endru, poznatiji kao Endi Kol igrao je za veliki broj timova, ne samo u Premijer ligi, ali je najveći trag ostavio u periodu od 1995. do 2001. godine u Mančester junajtedu.

Teri i Endi Kol su po pet puta bili prvaci Premijer lige, dok je Ešli Kol bio dva puta najbolji u Engleskoj sa Arsenalom i sa Čelzijem jednom.

Propozicije su nalagale da se glasovi navijača širom sveta kombinuju sa glasovima komisije nadležne za dodelu prestižnog priznanja.

Trojici novih članova Kuće slavnih biće uručeno priznanje na svečanom događaju u Londonu 23. aprila.

Pored Nemanje Vidića, kapitena Mančester junajteda na listi kandidata koji nisu primljeni su: Sol Kembel, Les Ferdinand, David Silva, Majkl Kerik, Robi Fauler, Eden Azar, Jaja Ture, Džermejn Defo, Geri Nevil, Edvin van der Sar, Sesk Fabregas i Majkl Oven.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati