Fudbal

M. Z.

04. 08. 2020. 10:04 0

FRANCUZI OTKRILI Korona stopirala transfer Ronalda

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo je bio tako blizu odluke da napusti Juventus, pošto se u januaru sve dogovorio sa Pari Sen Žermenom, međutim transfer je propao zbog koronavirusa, piše "Frans fudbal".

Imao je ponudu francuskog prvaka koja bi ga učinila najplaćenijim fudbalerom sveta, a navodno je sve bilo usmeno dogovoreno. Međutim, ni bogati Parižani nakon korona-krize nisu mogli da ispune obećano, pa se Portugalac predomislio i odlučio da ostane u Torinu.

"U Juventusu se oseća poput zatvorenika"

Ronalda je zaintrigirala ideja da u napadu igra s Nejmarom i Kilijanom Mbapeom, budući da njegov Juventus igra bled fudbal, uprkos tome što je osvojen deveti Skudeto u nizu.

Isti izvor dodaje kako se Ronaldo u Juventusu oseća poput zatvorenika, te da nije srećan. Smatra da klub nije ambiciozan i nije zadovoljan trenerom Mauriciom Sarijem, pa zbog svega toga želi da ode u PSŽ.

U Parizu bi ga odmah prihvatili

Francuzi navode kako je Ronaldo u sjajnim odnosima s Nejmarom, te da obožava Mbapea - s njima dvojicom je hteo da čini najubojitiji napadački trio na svetu, međutim izvesno je da će 35-godišnji napadač ostati u Juventusu najmanje još jednu sezonu.

Ronaldo je u dve sezone u Juventusu postigao 63 gola u 88 utakmica, a pred kraj sezone iz Juventusa je stigla potvrda, kao i od samog Ronalda, da će on ostati. Da podsetimo i to, Ronaldo je u Juventus stigao u julu 2018. godine iz Reala za 117 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati