Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Republika ]

03. 08. 2020. 18:05 0

LISAC Konte izazvao frku u Interu zbog povratka u Juve?

Antonio Konte je najavio odlazak iz Intera navodno jer ga dovoljno ne poštuju, ali italijanski mediji spekulišu da je to uradio namerno kako bi se oslobodio i mogao da se vrati u Juventus!

"Republika" prenosi da Konte rasčišćava teren za Juventus i ostavlja prostor da u Torinu sporazumno dođu do raskida saradnje sa trenerom Maurisijom Sarijem. Prema njihovom saznanju, "Stara dama" planira da vrati Kontea koji je utemeljio ovu nestvarnu dominaciju u Seriji A, a koga želi za trenera najveća zvezda Kristijano Ronaldo.

Juventus pod Sarijem jeste odbranio titulu ali na jedvite jade i uz dosadnu igru. Ali, ostaje još Liga šampiona, klub neće da pravi tenziju i skreće ekipu sa fokusa raspravljajući o treneru. Sari je taličan, Čelsi ga je pustio da ide a on je osvojio Ligu Evrope. Konte čeka...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati