Fudbal

S. I.

01. 07. 2020. 19:40 0

Kaluđer 25. put promenio klub

Andrija Kaluđerovićm napadač Rada je i 25. put promenio klub a tek su mu 32 godine! Drugi put iskusni golgeter obreo se u zelenom dresu litvanskog Žalgirisa parafirajući ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka.

Srpski globtroter koji je igrao u Evropi, Aziji, Australiji i Okeaniji za 22 kluba, prihvatio je poziv najpoznatije litvanske ekipe.

- U prvom mandatu pre četiri godine osvojio sam titulu i kup sa Žalgirisom i sa 20 golova bio najbolji strelac lige. Ugovor je do kraja sezone, a ako osvojimo titulu produžiće se automatski na još godinu dana - kaže Kaluđer.

Golgeter iz Bačke Topole i najefikasniji igrač Superlige (od 2006.) sa 70 golova. U karijeri je igrao za ove klubove: OFK Beograd, Njegoš Lovćenac, Mačva, Hajduk Beograd, Spartak, Radnički Pirot, Rad, Crvena zvezda, Peking Guan, Rasing Santander, Vojvodina, AEL Limasol, Tun, Brizbejn, Al-Šahanija, Žalgiris, Port, Velington, Olimpija Ljubljana, Delhi, Inter Zaprešić, Riga.

Igrao je za sve reprezentativne selekcije Srbije, tri meča za A tim, a ne treba sumnjati da će globtroter pokušati da zaigra u Africi i Americi i zaokruži celu planetu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati