Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportska galaksija ]

09. 06. 2020. 16:16 15

Pantić se odrekao Zvezde: Odnesite dresove i ubicama Đinđića

Poznati sportski komentator Milojko Pantić žestoko je osuo paljbu po počasnom predsedniku Zvezde Draganu Džajiću i generalnom direktoru Zvezdanu Terziću zbog odluke da uruče dres Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao "Kapetan Dragan".

Džajić i Terzić su se na taj čin odlučili samo nedelju dana nakon što je Vasiljković u mediju koji kontroliše vlast rekao da su Zvezdan Jovanović i Milorad Ulemek Legija, osuđeni zbog ubistva bivšeg premijera Zorana Đinđića, heroji.

Tim povodom je Milojko Pantić "opleo" po funkcionerima Zvezde, oglasivši se na jutjub kanalu u videu pod nazivom "Zbogom, Zvezdo, zauvek"

- Prošle nedelje su Dragan Džajić i Zvezdan Terzić činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu sahranili našu Crvenu zvezdu. To je slika koja pokazuje kako je srpski fudbal probio dno dna. Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba sa brojem 1 ratnom zločincu kodnog imena Kapetan Dragan, koji se posle 13 i po godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji pre dva meseca vratio u Srbiju. Bivša gospodo Džajiću i Terziću, znate li gde je tog 29. maja 1991. bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnike vaših tadašnjih igrača Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića - rekao je Milojko Pantić.

Zatim je podsetio i da je Vasiljković samo nedelju dane pre nego što je dobio dres istakao da su ubice Zorana Đinđića heroji.

- A samo par dan pre ovog vašeg sramnog čina, čovek koji je vodio paravojne formacije po Hrvatskoj i BiH, izjavio je da su ubice Zorana Đinđića - Milorad Ulemek Legija i Zvezdan Jovanović - srpski heroji i da će se on, ako uđe u parlament posle izbora, zalagati da te ubice budu oslobođene. Zabela nije daleko, odnesite onda dresove i toj dvojici ubica, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promeniti ime stadiona. Kakav Rajko Mitić!? Srpskije i patriotskije zvuči - "Stadion Kapetana Dragana!" - izjavio je Milojko Pantić.

Poručio je čelnicima Zvezde da su dres sa brojem 1 mogli da uruče i "ratnom drugu kapetana Dragana i učitelju njihovog političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnom Srbinu, doktoru hulji Šešelju".

- Tako bi vaš tim ratnih zločinaca bio kompletan. Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo! Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ratnom zločincu, ispisali ste najsramniju stranicu u istoriji slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu bezumlja. Za sve obične ljude, vi ste od sada obični bedni bestidnici, bez svesti i savesti. Grozim se od pomisli na vaš besramni čin! Pošto ne znate za sramotu, ja sa stidim umesto vas. Jer postali ste oficiri Arkanove zločinačke paravojske koja je okupirala i zarobila klub i to vam očigledno služi na čast. A ustvari, vi ste obične krpe kojma zlikovci brišu svoje kriminalne radnje, i u Zvezdi i u društvu. Zbog toga, do vas ne dopiru duševne boli ogromnog broja zvezdaša, koji za sada samo u sebi govore - Zbogom Zvezdo zauvek! - poručio je Pantić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati