Fudbal

M. Z.

03. 06. 2020. 07:07 0

Zvezdu PSŽ-a napada depresija: "Kao zombi je!"

Na neke fudbalere period izolacije zbog pandemije koronavirusa ostavio je vrlo teške posledice, a jedan od onih igrača koji ne mogu tek tako da se oporave od duge pauze je i Anhel di Marija, zvezda PSŽ-a, koji ima psihičke probleme.

Izolacija je trajala zaista jako dugo, posebno za one igrače koji su se vraćali kući u vreme pandemije, pa onda opet u klubove nakon što im je dopušteno da budu sa porodicama. Tako su u nekoliko navrata morali da prođu kroz 14-dnevni karantin tokom kojeg nisu smeli da napuštaju domove. Osim toga, u većini zemalja bio je prisutan i policijski čas, što je kod nekih moglo da dodatno pogorša psihičko stanje.

Jedan od igrača koji su potpuno potonuli psihički nakon svega je Anhel di Marija. Ofanzivnom vezisti PSŽ-a je izolacija vrlo teško pala i želeo je pošto-poto da se vrati u normalu.

Kako prenosi list "Le Parizijen", Di Marija je u prethodnom periodu patio od nesanice, a kako su dani odmicali javljali su se i problemi psihičke prirode. Anksioznost je jedan od tih problema, sve teže podnosi stres, a napada ga i vrlo neugodna bolest zvana depresija.

Ovakve navode medija potvrdila je i supruga Horhelina Kardoso, kazavši kako se zvezda Parižana u poslednje vreme ponaša kao zombi. Ona nije želela biti preciznija i konkretnija, ali jasno je kako njenom suprugu i te kako nedostaje normalan život koji, naravno, učključuje i redovne fudbalske aktivnosti.

Di Marija će morati još da sačeka pre nego što se vrati treninzima i utakmicama jer je prvenstvo u Ligi 1 prekinuto ranije, a njegov tim proglašen je za prvaka.

Pre suspenzije sezone on je pružao sjajne partije jer je u svim takmičenjima imao ukupno 11 golova i čak 21 asistenciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati