Fudbal

M. Zarić

02. 06. 2020. 12:13 0

Đorđević napustio Zvezdu, sledeća stanica - Radnički

Slavoljub Đorđević nije više trener omladinaca Crvene zvezde. Nekadašnji kapiten crveno-belih je posle silnih uspeha sa mlađim kategorijama odlučio da se oproba u seniorskom fudbalu, a naredna stanica bi trebalo da mu bude Radnički iz Niša, sa kojim već ima načelni dogovor, saznaje Direktno.rs.

Đorđević je imao velikih uspeha na klupi omladinaca Zvezde, posebno ove godine, u kojoj je izboren plasman u osminu finala Lige šampiona, gde je crveno-bele bisere zaustavio Mitjiland, ali i u domaćem prvenstvu, gde je osvojena titula.

Zbog toga je odlučio da je vreme za iskorak i nešto novo u njegovoj trenerskoj karijeri, pa je napustio omladince Zvezde i rešen je da se oproba u seniorskom fudbalu. I to će se desiti već naredne sezone, jer će, kako sada stvari stoje, da preuzme niški Radnički.

Gotovo je viđen na klupi kluba sa Čaira, budući da je u načelu prihvatio ponudu, pa samo ostaje da se reše neke sitnice kako bi i zvanično bio promovisan u novog šefa stručnog štaba Radničkog. Inače, Nišlije trenutno vodi Radoslav Batak, međutim neće uspeti da ih odvede u Evropu, što je bio cilj uprave kluba pred ove sezonu.

Đorđevićev odlazak iz Zvezde je potvrdio glavni trener omladinske škole Nikola Jelić.

- Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine - rekao je Jelić.

Upražnjeno mesto na klupi omladinaca Zvezde zauzeće Marko Neđić, koji je vodio kadete i pokušaće da nastavi niz veoma dobrih rezultata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati