Fudbal

Direktno.rs

15. 02. 2020. 16:25 0

Deki pobedom krenuo u odbranu titule

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički na Banovom brdu rezultatom 2:0 u okviru 21. kola Superlige Srbije, a meć će biti upamćen i po debitantskom nastupu trenera Dejana Stankovića za crveno-bele na zvaničnim mečevima.

Oba pogotka postignuta su u ranoj fazi meča. Veljko Nikolić je u petom minutu doveo Zvezdu u vođstvo kada je posle centaršuta sa desne strane štoper Čukaričkog kiksnuo i traljavo izbacio loptu, ali ju je namestio direktno na nogu igraču u crveno-belim dresu, koji ju je smestio u mrežu Petrovića.

Ako je Zvezda srećno došla do vođstva u petom, za pogodak Njegoša Petrovića u 14. minutu definitivno se to ne može reći. Mladi Zvezdin vezista fantastično je zahvatio loptu sa velike udaljenosti i izazvao erupciju oduševljenja navijača kluba iz ljutice Bogdana.

Ekipa Dejana Stankovića mogla je i do trećeg gola, ali Ben nije iskoristio jedanaesterac u finišu prvog poluvremena. Reprezentativac Komorskih ostrva šutirao je tik uz stativu, ali udarac je bio suviše lagan. Golman Petrović ga je pročitao i odbranio.

Drugo poluvreme bilo je znatno ležernije uz mali broj šansi na obe strane, a rezultat se do kraja meča nije promenio.

Navijači oba tima u više navrata su sa tribina pogrdno skandirali crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću zbog donošenja spornog Zakona o slobodi veroispovesti.

Zahvaljujući ovoj pobedi Zvezda ima 14 bodova više od drugoplasiranog Partizana, ali i utakmicu više od kluba iz Humske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati