Fudbal

Direktno.rs

19. 12. 2019. 17:36 1

A, koji su STVARNI razlozi Milojevog odlaska iz Zvezde?

Vladan Milojević je posle dve i po godine napustio Zvezdu. Osvojio je dve titule, dva puta igrao Ligu šampiona, jednom Ligu Evrope, izborio je i proleće u Evropi, ali je posle svega odlučio da kaže "kraj". Samo, lebdi pitanje zašto je Milojević odlučio da baš sada napusti crveno-bele?

Obelodanio je Vladan Milojević da odlazi iz Ljutice Bogdana, posle učešća u Ligi šampiona rešen da nasledniku ostavi vremena da uigra ekipu za sledeće leto, smatrajući da naredni trener ima veliku bodovnu prednost da posao privede kraju. Ali, da li je baš to stvarni razlog odlaska iz Crvene zvezde?

Beogradska čaršija već dugo priča o odlasku Milojevića sa klupe, uprkos tome što je iza sebe imao uspehe i rezultate u Evropi. Zbog toga su razlozi Milojevićevog odlaska mnogo dublji.

Naime, prema tvrdnjama dobro upućenih, sada već bivši trener crveno-belih nije mogao da izdrži pritisak, koji mu je stvarao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Jer, poznato je da se Vučić mešao u sva dešavanja oko Crvene zvezde, još kada je u ponoć 13. novembra 2012. godine sa Draganom Džajićem smenio tadašnju upravu i održao konferenciju za štampu na "Marakani".

Aktuelni predsednik Srbije je prethodnih godina često znao da poziva rukovodstvo kluba i Upravni odbor na sastanke u Nemanjinu 11, još kada je bio premijer. Svih ovih godina je Vučić u stalnom kontaktu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, kome je davao "savete" ko treba da igra, a ko ne. Te razgovore sa predsednikom Terzić je prenosio Milojeviću, pritisak je konstantno rastao, da bi u jednom trenutku sve puklo - Milojević više nije mogao da izdrži, odlučio je da spakuje kofere. Čekao je kraj polusezone i poslednji jesenji meč sa Čukaričkim, kako bi se ozvaničio rastanak.

Da je sve što se dešava u Zvezdi čudno, pokazuje odluka Vladana Milojevića da ode. Zašto? Gde ide? O tome se ne priča, a o tome nije hteo da govori ni uspešni fudbalski stručnjak iz Aranđelovca.

Sam pritisak Aleksandra Vučića na Zvezdu i sve oko nje se najbolje ogleda u sada već čuvenoj izjavi, kada je rekao Aleksi Vukanoviću da će da postigne gol Jang bojsu! I, dečko je stvarno pogodio. A, da li ga je Vučić stvarno pozvao pre utakmice, to niko nikada neće saznati.

Međutim, ne meša se predsednik Srbije samo u stvari vezane za Crvenu zvezdu, već pažljivo posmatra i Partizan. I dalje se prepričava kako je zvao predsednika crno-belih Milorada Vučelića da mu čestita prolaz u Ligu Evrope, a da mu je na kraju razgovora rekao da je imao osećaj da će Nemanja Miletić da postigne gol. To se dogodilo samo dva dana posle "osećaja" da će Aleksa Vukanović da zatrese mrežu Švajcaraca.. Prisutni kažu da je Vučelić, kada je završio razgovor, pominjao reči, kao što su "ludilo" i slično...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati