Fudbal

Direktno.rs

13. 12. 2019. 18:22 0

"Mesi najbolji u istoriji? Teško"

Proslavljeni brazilski fudbaler Ronaldinjo pre samo godinu dana je tvrdio da je Lionel Mesi najbolji igrač u istoriji, međutim onda je naglo promenio ploču i nabrojao je nekoliko asova koji su trenutno ispred Argentinca.

Ronaldinjo je dve godine delio svlačionicu sa Mesijem, kada je mogao da se uveri u njegove sposobnosti, pa je i te kako kompetentan da se uključi u raspravu ko je najbolji fudbaler svih vremena.

Mnogi su kapitena Barselone stavili u prvi plan nakon što je osvojio šestu Zlatnu loptu, međutim brazilski mađioničar nije takvog mišljenja.

- Drago mi je zbog Mesija što je dobio šestu Zlatnu loptu, jer je on, pre svega, moj prijatelj. On je zaštitni znak Barselone, ali ne volim ta poređenja i priče da li je najbolji fudbaler svih vremena. Teško je reći ko je najbolji. Tu su Maradona, Pele, Ronaldo, Kristijano Ronaldo i ne mogu da kažem da je Mesi  bolji od njih, pa samim tim i najbolji u istoriji. Mesi je najbolji u svom vremenu i mislim da tako i treba posmatrati sve fudbalere - rekao je Ronaldinjo u intervjuu za "AS".

Ne tako davno, Ronaldinjo je pričao mnogo drugačije.

- Nema sumnje da je Mesi najbolji svih vremena.To što on radi i kakve rezultate ostvaruje - ne može niko - rekao je Brazilac pre samo godinu i po dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati