Fudbal

M. Z.

20. 11. 2019. 09:59 0

Murinjo 2015: Nikad ne bih vodio Totenhem

Žoze Murinjo je postao novi trener Totenhema, pošto je na tom mestu zamenio Maurisija Poketina. Preuzeo je tako treći klub na Ostrvu posle Čelsija i Mančester junajted, iako je govorio da se to nikada neće desiti.

Naime, "Posebni" je u dva navrata sedeo na klupi "plavaca", a 2015. godine se dotakao i eventualnog angažmana na klupi Totenhema.

- Nikada ne bih mogao da budem trener Totenhema. Jednostavno, emotivno sam vezan za Čelsi i njegove navijače - rekao je tada Murinjo, za čije su dovođenje tada "pevci" bili spremni i da rivalu plate obeštećenje.

Međutim, njegov stav se od tog vremena očigledno promenio, pa je, nakon što je sedeo na klupi Mančester junajteda, odlučio da preuzme kormilo još jednog londonskog kluba, koji se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi.

Naime, Totenhem je trenutno u sredini tabele, zbog čega je predsednik kluba Danijel Levi odlučio da smeni Maurisija Poketina, koji je ostvario veliki uspeh prošle sezone igrajući finale Lige šampiona.

Situaciju će pokušati da popravi "Posebni", kome će Totenhem biti osmi klub u karijeri. On je prethodno trenirao Benfiku, Leiriju, Porto, Čelsi u dva navrata, Inter, Real i Mančester junajted.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati