Politika

Direktno.rs

13. 09. 2024. 20:54 14

Stefanović o Vučićevim "merama": Očajna glumačka partija

U još jednom dramskom nastupu o Kosovu i Metohiji, Aleksandar Vučić je samo potvrdio potpuni krah kosovske politike ovog režima i predstavio niz zahteva i gotovo nikakve mere. Građani Srbije su mogli da čuju od Vučića zahteve za povratak Srba u policiju i sudstvo, održavanje izbora na Severu KiM - naveo je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde i narodni poslanik, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Problem je što je Srbe iz policije, sudstva i iz opština izbacio upravo on lično sa katastrofalnom odlukom, samog Vučića, da Srbi napuste sve institucije i time pomogao svom partneru Kurtiju da nastavi sa ponižavanjem i izbacivanjem Srba sa KIM. Izmeštanje pisarnica za opštinske poslove van Kosova je njegovo priznanje da je ukinuo srpske institucije i sve prepustio Kurtiju, pored svih pobeda od pet nula i uzvike "Aco, Srbine" na telefon Srpske nevidljive liste - dodao je Stefanović.

- Za velike kosovske branitelje Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića daju posao u Beogradu na nameštenom tenderu vredan više od milijardu evra, a za decu na Kosovu 5.000 dinara za užinu! Svedočili smo jednoj očajnoj glumačkoj partiji koja je trebalo da prikrije jasan i potpun slom Vučićeve politike na Kosovu i puštanje niz vodu svog naroda, kao što su isti ti Radikali radili u Krajini i Bosni. Jednom Radikal - uvek Radikal - zaključuje Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde i narodni poslanik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati