Politika

Direktno.rs

27. 10. 2023. 07:00 15

Basta izlazi na izbore: EU sad i odmah  

Predsednik pokreta "Evropski put" i bivši ministar privrede Rade Basta poručio je da izlazi na izbore 17. decembra sa jasnom politikom, a to je vladavina prava, velike investicije u domaću privredu, privlačenje stranih investicija, borba protiv korupcije i kriminala, borba protiv nasilja u društvu i besplatno školovanje i kvalitetno zdravstvo, kao i ubrzanje članstva u Evropsku uniju. Vreme je da se prekine sa pogubnom politikom koja nas udaljava od EU.

- Tražićemo da se uradi finansijska forenzika svih tendera uz pomoć međunarodnih partnera od 2000. godine do danas. Jedino beskompromisnom proevropskom politikom možemo da rešimo sva ključna pitanja u zemlji i da nastavimo putem ekonomskomžg napretka - poručuje Basta.

Dodaje i da će, kao što je već najavio, njegovu politiku činiti izrada nacionalne strategije razvoja i usklađivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU kako bi postojala potpuna spremnost za članstvo u EU do 2030. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati