Politika

Direktno.rs

15. 09. 2023. 14:42 24

Bulatovića na TV podsetili šta je nekad pričao o Vučiću (VIDEO)

Dejan Bulatović je nekada bio oštar protivnik ovog režima i Aleksandra Vučića, međutim po napuštanju Stranke slobode i pravde sve se promenilo, često je od tada napadao opoziciju - i u Skupštini i u televizijskim gostovanjima, a znao je da i u Parlamentu kliče predsedniku države. Sve je to dovelo do toga da dobije pažnju režimskih medija, pa je često njihov gost.

Tako je i sada gostovao na Studiju B u emisiji "Bez kompromisa". I upravo je u ovoj emisiji došlo do hladnog tuša za Bulatovića, koga je jedan gledalac podsetio na to šta je pričao za aktuelni režim i Aleksandra Vučića.

- Pozdravljam vas i vašeg gosta. Posebno vas pozdravljam što ste počeli da dovodite opoziciju. Ovo je jedan od najjačih opozicionara protiv Vučića koji postoje u našoj državi. Mogu vam citirati mnoge stvari koje je govorio za Vučića - da je Vučić najveći izdajnik i lažov u ovoj državi i da ima Šešeljevu knjigu, gde kaže "najveći srpski lažov Minhauzen - Aleksandar Vučić". A Šešelj je veoma pošten čovek - počeo je gledalac obraćanje, dok je Bulatović menjao izraz lica i neretko spuštao pogled.

- Znate li šta ste pričali kada su vas napadali u Šidu? Vi ste jedan od heroja koji je izdražao sve te udarce od ove izdajničke vlasti. I ne može se sada Kosovo vratiti na pregovore za autonomiju kad je Vučić sve izdao. Oterao je sudije, tužilaštvo, policiju, sve, sve, sve. Nema šta nije, da ne nabrajam. Znaš da se o tome pričalo u stranci kod Đilasa. Bio sam jednom... Da ne govorimo o tome, privatne su stvari. Samo nastavite tako, a vi (voditeljki, prim. aut) ste dužni da dovodite opoziciju jer vas i ona plaća. Dužni ste i da idete na skupove i da snimate jer vas i ti građani plaćaju - zaključio je obraćanje ovaj gledalac.

U međuvremenu ga je voditeljka Irina Veljković prekinula rečima da je Studio B sada privatna televizija, nakon čega je reč preuzeo Bulatović, koji je jednostavno morao da se složi sa rečima gledaoca.

- Pa da, kaže da sam ja kritikovao Aleksandra Vučića. Stoji i ja nemam nikakav problem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati