Politika

Direktno.rs

07. 02. 2023. 13:05 3

Tepić: Poslanici su TAOCI krize Vlade

Šefica poslaničke grupe "Ujedinjeni" Marinika Tepić istakla je da je tokom skupštinske rasprave ministarka pravde Maja Popović napustila salu, te je navela da su "poslanici taoci krize vlasti i Vlade".

- Pljušte ostavke socijalista od jutros u Skupštini. Pola poslaničkog SNS ne sedi ovde - rekla je Marinika Tepić, dodajući da je ministarka Maja Popović napustila parlament.

- Ovde ne sedi ministarka pravde, već gotovo sat vremena. Kad raspravljamo o pravosudnim zakonima, koji su fundament vladavine pravda, zaista je skandalozno da se ministarka pravde pokupi i ode zbog krize vlade - rekla je Tepić.

Ona je zamolila predsedavajuće da proglasi pauza kako bi se rasprava nastavila u pravcu u kom bi trebalo da ide.

Međutim, kako do pauze nije došlo, Tepić je upozorila da je "jadna država i reforma pravosuđa" i da je jedino vreme kad je rasprava "ličila na onu kakva bi trebalo da bude" bila dok je ministarka Popović bila tu.

- Sve ovo ostalo je skandal i sramota za Skupštinu. Apelovala sam da se sačeka ministarka kako bismo mogli da nastavimo raspravu. Ne želeći da umanjim značaj ministarke Miščević, najdobornamernije sam rekla sačekajte ministarku - naglasila je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati