Politika

Direktno.rs

06. 02. 2023. 19:31 117

Vučić poslao poruku SPS (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti ovog ponedeljka putam Instagrama i u video poruci je istakao da ga "koalicioni partneri brane kao Rada Trajković", predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova.

Vučić je u pomenutom obraćanju optužio Radu Trajković da je "zapadni agent".

- Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu. Laže, kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri. Zato, narode, samo da imate u vidu da je moja porodica ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja - rekao je Vučić u obraćanju, a onda i dodao:

- Nikog se ne plašimo jer ništa nismo ukrali, krivi smo jer smo branili i branimo Srbiju, a i branićemo. Međusobno priznanje? Sanjajte - dodao je on.

Vučić je na kraju obraćanja izjavio "Živela Srbija".

Da podsetimo, Aleksandar Vučić je ovog ponedeljka, nešto ranije, imao sastanak sa vrhom Srpske napredne stranke i tom prilikom je prozvao mnoge, između ostalog i Socijalističku partiju Srbije.

- Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS, ni lažnih desničara - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 117

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati