Politika

[ Izvor: Mediji ]

03. 02. 2023. 13:02 49

Pet Zavetnika se odreklo Milice, prešli u SNS

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je danas nove članove Srpske napredne stranke koji su napustili stranku Zavetnici, nezadovoljni njenom politikom i incidentima poslanika na jučerašnjoj sednici Skupštine.

Glišić je na današnjoj konferenciji rekao da su ga kontaktirali članovi stranke Zavetnici i da su izrazili želju da budu deo SNS, jer su, kako je naveo, videli da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke.

On je dodao da je tim članovima Zavetnika "dosta laži, obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski, kao i njenog supruga Stefana".

- Ono što je juče uradila sa grupom istomišljenika njihovu današnju odluku učinilo je mnogo lakšom i ubrzalo je - rekao je Glišić.

U SNS su prešli Stefan Jovanović, odbornik u Skupštini Beograda, i odbornik u Opštini Palilula, Marija Vukmirović, odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica, Bojana Sladojević, odbornica u Opštini Palilula, kao i narodni poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Nikolić.Glišić je rekao i da Vučić pokazuje državničko držanje, jak stav i odgovornost koja za cilj ima da se nacionalni interesi do kraja ispune i da je on jedini predsednik republike u istoriji parlamentarizma koji podnosi izveštaje Skupštini i koji odgovara na pitanja poslanika i govori istinu narodu šta se dešava i koji su izazovi pred državom.

- Juče smo imali priliku da vidimo kako izgleda kad neko hoće da uradi sve suprotno - da ruši nacionalne interese, da ruši borbu za očuvanje KiM, da ruši ekonomski napredak, da ruši život. Juče smo imali priliku da vidimo kako izgleda i pokušaj kada se ruši Srbija u režiji Boška Obradovića, nasilnika povratnika, jer njemu to nije prvi put, ali i Miloša Jovanovića i Milice Đurđević Stamenkovski, novih heroja prištinskih medija, ali i medija iz regiona koji se dnevno bave blaćenjem Srbije i koji se raduju svbakoj našoj svađi, ne uspehu, sukobu… - rekao je funkcioner SNS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati