Politika

[ Izvor: Nova.rs ]

29. 01. 2023. 14:04 47

Sramna odbrana: Ovo radim zato što verujem u Aleksandra (VIDEO)

Nakon brojnih kritika koje je dobila zbog uvredljive izjave o Srbima sa Kosova, Jovana Jeremić ne prestaje da se brani.

Ovog puta je otišla korak dalje, te je u svoju „odbranu“ uplela i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Najopasnije je kada ljude ubodeš u grižu savesti. To užasno peče i stravično boli. Svi oni koji su na neki način izdali svoju otadžbinu, a znaju to duboko u sebi, moja izjava ih je pogodila prošlog vikenda, a ja sam to rekla zato što stvarno to mislim. To je moj stav i neću da dozvolim da slušam da napadaju Vučića na najbeskrupolozniji način. Oni koji nisu ni da mu čiste cipele. Oni koji su svoju zemlju prodali gde god su mogli. Slušaj me pažljivo – prodali za novac. Ne samo svoju imovinu, ne zato što su bili primorani, nego zato što su želeli da zarade ogromnu lovu. Ja znam o čemu pričam - rekla je ona u „Novom jutru“, programu čija je voditeljka.

- Ne samo što je lova u pitanju, i ne samo priča oko Kosova i Metohije, nego su je i informaciono prodavali, a neki i dan danas prodaju svoju zemlju. E, takvima ja neću da dozvolim da napadaju mog predsednika. Mogu da me napadaju do sutra. Ja ovo ne radim zato što mi je to neko rekao, nego zato što verujem u neke stvari i zato što verujem u Aleksandra. Da ne verujem, ja bih ćutala, kao što ćuti većina njih, da bi bolje živeli i da sutra ne bi imali problem, kao ja koja sam te noći, iako sam majka, primila 30 poziva zbog svoje izjave koja je bila moj stav. Ja hoću da u svojoj zemlji imam pravo na svoj stav i da me niko zbog toga ne dira - dodala je ona u emisiji koja se emitovala juče.

Podsetimo, Jeremićeva je pre nedelju dana šokirala javnost kada je uvredila Srbe sa Kosova u svojoj emisiji koja je emitovana uživo.

- Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Oni koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš - rekla je Jeremićeva i dodala:

- To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja sam to imala i na faultetu, kad kažu ‘jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…’, svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj - poručila je tada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 47

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati