Politika

Direktno

23. 01. 2023. 11:52 20

"Zarobio medije, uništio sve, zadužio državu da bi očuvao vlast"

Lider pokreta Ljubav, Vera, Nada Nemanja Šarović napisao je na Tviteru da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić da bi očuvao vlast zarobio medije, uništio institucije, zadužio državu, a narod sveo na nivo "Zadruge".

Šarović je zatiom dodao:

- Da bi na vlast došao, odrekao se svega u šta se zaklinjao do 42. godine života. Da bi vlast očuvao, zarobio je medije, uništio institucije, državu zadužio a narod sveo na nivo Zadruge. I taj da se odrekne vlasti? Za života, dobrovoljno?.

Šarović je prokomentarisao i  izjavu Aleksandra Vučića tokom sastanka sa  najbližim saradnicima u sedištu Srpske napredne stranke da je spreman da se povuče ako postoji "neko ko misli da može i ume bolje":

- Već viđena melodrama kako bi pažnju skrenuo na sebe. Broj ljudi koji se po hiljaditi put loži na ovo pokazuje koliko je idiota među nama. On ovim poručuje, JA sam žrtva, JA sam jedini bitan! Ne, bitni su narod i država! Bitno je Kosovo i Metohija a ne neko đubre i izdajnik. - naveo je Šarović na Tviteru.

Mediji bliski vlasti i Vučiću preneli su da su "pojedini funkcioneri pokušali da ‘pametuju’ i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD. Vučić je sve to strpljivo saslušao, a onda je poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući. Rekao je i da će se, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on će vođenje države prepustiti ‘pametnijima’."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati