Politika

Direktno.rs

22. 05. 2022. 21:27 4

Dačić: Nije bilo razgovora sa SNS o kadrovskim rešenjima

Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da izborni proces nije završen i još nije bilo razgovora sa Srpskom naprednom strankom o kadrovskim rešenjima.

Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao da predsednik Republike treba da položi zakletvu za novi mandat, ali nije bilo očekivano da to učini pred starim sazivom parlamenta, a to će upravo biti slučaj, jer parlamenarni izbori još nisu završeni.

- Ne zavisi mnogo toga od nas, jer to nije pitanje matematike - rekao je Dačić, koji je napomenuo da je "SPS već 10 godina u koaliciji sa SNS i Aleksandrom Vučićem i prošle godine je dogovoren nastavak saradnje, što je rezultiralo da Vučić bude zajednički predsednički kandidat".

- A, sada šta će ko biti, ne učestvujem u tome, samo čitam po novinama. Imajući u vidu iskustva od ranije, ono što se piše se uglavnom ne dešava - rekao je Dačić i naglasio da on ništa nije govorio o tome.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati