Politika

[ Izvor: Mediji ]

01. 05. 2022. 10:48 30

"Napao si Vučića": Nastavljen rat Đuke i Stefanovića

Član predsedništva Srpske napredne stranke, advokat Vladimir Đukanović izjavio je da je ministar odbrane Nebojša Stefanović "napadom na njega da koristi politički uticaj na sudske postupke suštinski napao vlast čiji je deo".

- Čak je rekao da dobijam volšebno neke klijente, evo pitam ga kako, da li mi to neko iz vlasti omogućava. Da li to napadaš predsednika Vučića i vlast čiji si deo. To je jako perfidno, nečuveno je - rekao je Đukanović za TV Prva.

Đukanović, koji je kao branilac nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović u postupku pred Specijalnim sudom predložio saslušanje Stefanovića kao svedoka, ocenio je da je "nemoralno" to što su na optuženičkoj klupi Stefanovićevi nekadašni saradnici koje je sam postavio, a da je on "sad čist, ništa ne zna o tome".

Takođe je naveo da je bio predsednik skupštinskog Odbora za pravosudje, i samim tim član Visokog saveta sudstva u skladu sa odredbama koje je donela "neka druga vlast", ali da su one izmenjene nedavnom promenom Ustava.

Stefanović je juče za TV Pink rekao da je Đukanović odgovoran za strategiju odbrane Hrkalović "koja nije zasnovana na dokazima, već na lažima i manipulacijama, i da je "spojio politiku i advokaturu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati