Politika

Direktno.rs

24. 01. 2022. 20:16 49

Kum roni suze: Idem i ja iz SNS ako se Vučić povuče

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da neće ostati na toj funkciji u stranci, ukoliko se nakon aprilskih izbora, kako je ranije najavio, sa čela SNS povuče Aleksandar Vučić.

Vučićev kum i njegova operativna uzdanica očito ne može da zamisli (politički) život bez mentorstva svog predsednika, pa mu politika ni nema smisla, ako nije pokraj onog u kog se najviše uzda.

- Za mene ne postoji drugi autoritet osim njega, niti neko ko može da mi da motiv da radim onoliko koliko radim poslednjih godina u stranci. Zaista se trudim svaki minut svog vremena da posvetim stranci - rekao je Glišić na TV Pink, a na njegovu tužnu ispovest i kamen bi zaplakao.

Glišić je takođe naveo da je svoju odluku najavio još pre "dve ili tri godine", kada je prvi put Vučić najavio da će otići, iako se to još uvek nije desilo.

- Ja sam tu odluku čvrsto doneo i ja ću iza te odluče čvrsto stati. Ko sumnja u čvrstinu moje reči, neka sačeka pa neka vidi - istakao je Glišić.

Inače, Glišić je neizostavna Vučićeva "prikolica" još iz radikalskih dana, a 2006. je Vučić istakao i da su kumovi. Nakon što su Tomislav Nikolić i Vučić izigrali svog mentora Šešelja, Glišić im se pridružio i očito je toliko lojalan svom duhovnom srodniku da će zajedno sa njim otići u penziju.

Građani se nadaju da će ta penzija biti uskoro...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati