Politika

Direktno.rs

23. 01. 2022. 06:55 26

Ponoš, to je to...

Predlog GO Stranke slobode i pravde da predsednički kandidat ujedinjene opozicije na izborima 3. aprila bude Zdravko Ponoš, naišao je na pozitivan prijem među komentatorima na društvenim mrežama.

Glavni odbor Stranke slobode i pravde održan je juče u Novom Sadu. Glavna tema sastanka bio je predsednički kandidat koji bi trebalo da ispred opozicije izađe na crtu lideru SNS Aleksandru Vučiću u izbornoj trci. Predlog SSP je da to bude Zdravko Ponoš. Tu odluku je izglasao Glavni odbor stranke.

Ponoš je jedan od retkih oficira koji ima bogatu vojničku karijeru i političko iskustvo. Obavljao je najviše vojne dužnosti (načelnik Generalštaba VS), započevši proces transformacije Vojske Srbije. Bio je šef kabineta predsednika 67. zasedanja Generalne skupštine UN, a pre toga pomoćnik ministra spoljnih poslova.

- Ponoš? Fin kandidat. Odgovara i levima i desnima. Mislim, objektivno, moras da budeš velika cepidlaka da čoveku nađeš ozbiljniju manu - smatra reditelj Srđan Dragojević.

- Ponoš, to je to - bio je kratak i jasan Žarko Jokanović, pisac i scenarista.

- Skoro 10 godina slušam razne "generale" kako prosipaju svu pamet ovog sveta posle bitke. Biće mi čast ako nas u ovu odlučujuću bitku za normalnu Srbiju povede jedan pravi - kaže Nataša Cvjetković.

- Zdravko Ponoš, kao što mu i ime kaže, može da ozdravi ovu našu zemlju i na ponos da joj bude! Predsednik Srbije koji nikada neće prekršiti Ustav i zakone. I koga se nećemo stideti kao ovog sada - napisala je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

- Na Glavnom odboru SSP-a Dragan Đilas predložio, a GO usvojio, da predsednički kandidat opozicije na aprilskim izborima bude general Zdravko Ponoš. Mislim da je Ponoš odličan izbor i da zaslužuje apsolutnu podršku svih slobodoljubivih građana ove zemlje. Napred do pobede - poručuje Sayonara.

- Zdravko Ponoš je moj kandidat za predsednika Republike Srbije! Zašto? Zato što se ovo zlo mora oterati na političko "đubrište istorije", ali prethodno da odgovara za svoja dela i nedela! Politika je stvar kompromisa! Kompromis mora biti Zdravko Ponoš - konstatuje ☆ᴉuɹǝʌoʌɐɹԀ.

- Zdravko Ponoš je čovek iza koga će stati svaki častan čovek u Srbiji i čovek za koga možemo biti sigurni da neće kršiti Ustav i da će biti predsednik svih građana naše zemlje. Zato će Zdravko pobediti Vučića na predsedničkim izborima, jer on nije samo opcija već jedino rešenje - kaže Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde.

- Dvoje ljudi koji će predvoditi tim za pobedu 3. aprila. Tim koji će osloboditi SRBIJU! Može SRBIJA - ukazao je Nikola Svrkota na Mariniku Tepić i Zdravka Ponoša.

- Da bolestan ode, a dođe Zdravko. Zaštitio sam autorska prava na slogan - poručuje Ulični hodač.

- Nije samo zato što je bio jedan od boljih vojnika ove zemlje, završivši i magisterijum na ETF i Ličnost godine lista Vreme. Nije samo to što je bio svuda gde se branio ovaj narod. Zdravko je dobar čovek, stručnjak i patriota. Čovek jedinstva i dostojanstva - konstatuje Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati