Politika

Direktno.rs

08. 12. 2021. 21:21 3

"Inđiju pretvaraju u gumaru i još za to plaćamo subvencije"

Inđiju, kao i Zrenjanin, pretvaraju u gumaru. Usred Vojvodine, najplodnije zemlje u Evropi, mi pravimo gumare, umesto prehrambeno jezgro. I još za to plaćamo više od 40 hiljada evra subvencija strancima za jedno radno mesto - kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

- Umesto da taj novac preusmerimo našim privrednicima i poljoprivrednicima, koji bi zaposlili više ljudi, mi ćemo tim novcem plaćati rad fabrike koja će trovati sve u svom okruženju - poručila je danas Marinika Tepić okupljenim građanima u Inđiji na promociji Plana za Dan posle Stranke slobode i pravde.  
Dejan Bulatović je govorio o lošem položaju poljoprivrednika. 

- Ovaj režim se katastrofalno ophodi prema poljoprivrednicima. Onog trenutka kada predsednik Srbije bude počeo da se ponosi proizvodom srpskog poljoprivrednika, tada će Srbija ličiti na nešto lepo, a ne na Vučića, Nedimovića, Brnabićku i ostale koji su sramota ove zemlje. SSP ima jasan plan za poljoprivredu. Vratićemo subvencije na 12,000 po hektaru. Obezbedićemo gorivo bez akciza, garantovati svakom poljoprivredniku koji potpiše sa državnom cenu proizvoda i zajedno ćemo raditi na daljoj obnovi sela - zaključio je Bulatović.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati