Politika

Direktno.rs

01. 12. 2021. 06:00 29

ISPLATILO SE Vučić nagradio SNS botove

Mlade nade naprednjaka naučile su sve građane Srbije jednu bitnu lekciju - botovanje se isplati! Tako su najveći Vučićevi pioni i poslušnici nagrađene visokim pozicijama u SNS-u.

Nevena Đurić i Luka Kebara postali su, uz ogromno insistiranje velikog vođe, članovi SNS predsedništva. Mlada Đurićka sada je potrpedsednica stranke, a Kebara je takođe jedan od članova predsedništva.

Njihov razvojni put najbolje svedoči o tome kako su se prvo dočepali skupštinske klupe, a sada i "počasnih" pozicija u SNS-u. Nije da se nisu naradili da do ovih pozicija dođu, te je tako Kebara postao jedan od najčuvenijih govornika u Skupštini, poznat po hvaljenju Vučića na sva usta.

Osim što je izmislio “organizovani kriminalitet” i da je u vreme Đilasa “sanjao toalet”, svoje divljenje prema vođi mladi Kebara nije mogao da iskaže samo na srpskom jeziku, te je tako progovorio i kineski. 

- Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Vu-ći-ći, što u prevodu inače znači 577 -  izjavio je on svojevremeno u Skupštini.Mlada naprednjakinja Nevena Đurić poznata je, pak, po svojim bahatim izlaganjima na javnom servisu. Toliko je u duelima pljuvala po opoziciji da je čak i sam vrhovni vođa javno pohvalio i rekao da ga podseća na njega iz mladosti.

Upadanje u reč, vikanje, vređanje sagovornika - sve to ume Nevena i za to je i nagrađena. Od izjave da je RTS Đilasov, preko toga da treba da vrati vakcinu koju je predsednik obezbedio, jasno je zašto je Đurić postala jedna od Vučićevih miljenika.

Ko zna kako da se dodvori vođi, taj će i napredovati. A ostali neka gledaju i uče...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati