Politika

M. Zarić

25. 11. 2021. 20:51 32

Brnabić uskliknula: Bravo, šefe! Vučić se vraća kao general...

Javnost se svakodnevno pita čime je to Ana Brnabić zaslužila da bude premijerka i obavlja tako značajnu funkciju. Znanjem i stručnošću teško, već svakodnevnim šlihtanjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i satanizacijom opozicije i crtanjem mete na čelo političkim neistomišljenicima. A danas je premijerka ponovo "zablistala" u prvoj ulozi (divljenju Vučiću), čime se trudi da zacementira poziciju.

Tako se oglasila na Tviteru, gde se, nalik na mnoge naprednjačke jastrebove, divila Vučiću. I to na način da je mnogim tviterašima bilo neprijatno.

- Kada je u intervjuu Solovjovu Aleksandar Vučić rekao da će se iz Sočija vratiti "kao pukovnik ili pokojnik", Solovjov je rekao da misli da će se vratiti kao general pukovnik - napisala je Brnabić, a onda i nastavila:

- Bio je u pravu. Vraća se kao general pukovnik. Obezbedio je Srbiji stabilnost i sigurnost. Bravo, šefe. Hvala! - glasila je poruka Ane Brnabić.

Tako je premijerka koja nije znala da razume kako da razume, očigledno shvatila da sve što treba da radi jeste da se divi Vučiću i od njega pravi božanstvo, te da će u tom slučaju njena pozicija biti osigurana.

A to što se ne meša u svoj posao, premijerski, ko o tome još mari. Istina, na to joj je skrenuo pažnju Zoran Gavrilović, direktor BIRODI-ja.

- Da li ste čitali Ustav, član 123? U njemu piše da je cena gasa Vaš posao - napisao je Gavrilović.

Međutim, teško da će se Brnabić zabrinuti oko ove poruke, jer ona se ionako već duže vreme ne meša u svoj posao, već radi po principu - hvaljenje Vučića i pljuvanje opozicije, baš kao što to rade i svi njeni stranački saborci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati