Politika

Direktno.rs

18. 11. 2021. 11:40 43

POČELO JE Zorana pita Vučića: A šta će ti Nataša?

Nema mira u Srpskoj naprednoj stranci! Iako ima sve poluge u vlasti, u redovima SNS se svakodnevno otvaraju novi frontovi i novi sukobi. Svedočimo svakodnevno porukama koje, uglavnom putem medija, naprednjaci šalju jedni drugima, a sada su se u centru pažnje našle stara SNS-ovka Zorana Mihajlović i nova SNS-ovka Nataša Jovanović. Tako je ministarka napala bivšu radikalku, međutim udarila je i na šefa!

Kako je Direktno.rs prvi najavio, Nataša Jovanović, nekadašnja mezimica Vojislava Šešelja, sada ima novog pretpostavljenog, budući da se učlanila u Srpsku naprednu stranku. Ali, njen ulazak u SNS nisu svi u ovoj stranci pozdravili.

Nije prošlo dugo, a već je usledio prvi napad na Natašu Jovanović. Stigao je od Zorane Mihajlović, ministarke rudarstva i energetike, koja je gostujući na televiziji K1 rekla šta zapravo misli o bivšoj udarnoj pesnici radikala.

- Ona je personifikacija radikalne politike, čiji ja nisam pristalica, jer mislim da je vlast devedesetih godina bila užasna za društvo i građane, jer umesto da je štitila živote građana, ona ih je slala u ratove. SNS će od njenog učlanjenja imati više štete nego koristi - rekla je Zorana Mihajlović, čime je uzburkala duhove u SNS.

Jer, htela je ministarka da pošalje poruku novoj članici naprednjaka, a zapravo je udarila na šefa! Možda je zaboravila, ali jedan od simbola te politike devedesetih godina bio je upravo Aleksandar Vučić.

Aktuelni predsednik Srbije bio je krajem prošlog veka u Vladi, koju su činili socijalisti i radikali, te je vršio funkciju ministra informisanja. I zaista, bio je deo politike koja je bila pogubna za građane, što je sada i javno priznala Zorana Mihajlović.

Dakle, ne smiruje se situacija u Srpskoj naprednoj stranci, pa ostaje da se vidi šta će posle svega da kaže Vučić. Ili će možda Zorani da pošalje poruku putem naslovnih strana tabloida koje kontroliše, kao što je i do sada radio?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati