Politika

Direktno.rs

15. 11. 2021. 22:17 57

Vučić poslao Glišića na Pink da vređa Mariniku (VIDEO)

Kako se bliže izbori, koji su zakazani za 3. april sledeće godine, tako je i nervoza u redovima Srpske napredne stranke sve veća. Oseća Aleksandar Vučić, samo u slobodno vreme predsednik Srbije, da ne drži sve pod kontrolom, da se ljudi širom zemlje bude, pa svakodnevno šalje podanike da vređaju opoziciju. Tako je na Pink poslao Darka Glišića, koji je sramotno govorio o Mariniki Tepić, nazivajući je "kokošarkom".

Hvaljenje Vučića i provlačenje kroz blato i satanizacija političkih neistomišljenika. To je oružje kojim se služe naprednjaci, a što je posebno intenzivirano posle lažnih izbora prošle godine, pa u Skupštini napadaju osobe koje nisu tu.

Ali, to nije dovoljno Vučiću i njegovim jastrebovima, pa koristi televizije sa nacionalnom frekvencijom da se obračuna sa opozicijom, znajući da na istim tim medijima ne može da odgovori. Tako je danas na omiljenu mu televiziju Pink poslao Darka Glišića, predsednika Izvršnog odbora SNS.

On se obrušio na potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, koju je sramotnim rečima izvređao. Rečnikom koji je ispod svakog nivoa je pričao o opozicionoj političarki, nazvavši je "kokošarkom".

- Meru dobrog ukusa prevazilazi to što ste imali posetu Đilasove kokošarke Marinike Tepić Pčinjskom okrugu. Bila je u Vranju i Vladičinom Hanu. Zamislite, dođe žena i priča njima o njihovoj ekonomskoj situaciji i kako se teško živi, a izlazi iz džipa koji je skuplji od onog prethodnog u kom su je uslikali - ponovio je Glišić tabloidne konstrukcije, iako je sama Tepićka prethodni put demantovala te napise da vozi "besna kola".

Ali, ko iz SNS za to mari? Jednostavno, vode se onom izrekom da sto puta ponovljena laž postaje istina i nastavljaju da obmanjuju javnost. A ne prestaju ni da vređaju, što je pokazao Glišić.

- Dođe neko i izađe iz džipa od sto i kusur hiljada evra i kaže "Znate, vi loše živite, ovo je katastrofa". I ko to kaže? Marinika kokošarka. Zašto je zovem tako? Pa, svi to znaju. Na taj način to želim da ilustrujem. Ja sam, kao i Marko Vidojković, kreativan. Pošto oni za svoje uvrede koje iznose kažu da su kreativni, ja se trudim zaista da budem kreativan. Nadam se da ih ne vređam, ali kada kažem kokošarka za Mariniku Tepić, ja percepiram sve ono što je ona govorila u prethodnom periodu i sve je bilo laž - rekao je Glišić i tu se nije zaustavio:

- Na taj način želim da u jednoj reči kažem da je sve što je ta žena rekla bilo laž. Notorna laž koja se dokazala. To se već sutradan ili istog dana dokaže da je laž, ali ona nastavlja dalje., Laže, laže, kokošari i dalje, tera dalje... Što je i razumljivo, evo naći ću opravdanje za nju. Ona prima platu kod Dragana Đilasa u njegovoj firmi Multikom. Tu platu mora da zaradi, a šta će drugo da radi, nego da laže za svog gazdu, koji joj daje platu.

Reče Vladan Glišić i ostade predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke. Eto, to je medijsko nebo koje je stvorio Aleksandar Vučić. Šta reći, a ne zaplakati? Od muke, naravno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 57

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati