Politika

Direktno.rs

10. 11. 2021. 10:52 18

SNS lutkarsko pozorište: Brnabić o marionetama...

Premijerka Srbije Ana Brnabić svoju političku poziciju koristi da se dodvori svom vođi i SNS-u, ali se ipak drznula da oceni da deo opozicije u Srbiji ima „podršku stranaca“ zato što su njihove „marionete“.

- Imaju podršku stranaca ne zato što njih vole, već zato što su to njihove marionete kojima žele da oslabe SNS - kazala je Brnabić i dodala da za taj deo opozicije SNS znači „slaba Srbija, a samim tim i slab Balkan“.

Iako je Brnabić lično deo SNS lutkarskog pozorišta koje svaki dan spinuje i laže građane, ona je ocenila i da je Srbija „zahvaljući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“, zemlja „kojom se ne može manipulisati“.

Brnabić je izgleda zaboravila da je upravo njen šef onaj koji "vuče sve konce", te da niko u njenoj stranci ili državnom vrhu Srbije ne čini ništa bez njegove komande i da svi naprednjaci prate njegova uputstva i pokrete do detalja. No Brnabić, kao prava marioneta, nije odustala od hvaljenja Vučića.

- Predsednik Vučić vodi transparentu politiku, jasno i glasno svima govori da stranci ne treba da se mešaju u regionalne odnose i to govori svuda i na svakom mestu - istakla je Brnabić.

I tako marioneta koja je izjavila da su "plate pre SNS-a bile manje za 100 odsto" priča o drugim marionetama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati