Politika

Direktno.rs

16. 10. 2021. 17:56 3

"Režim odgovara na suzavce i šok bombe izlaskom na izbore"

"Najzad smo dobili odgovor režima i njegove Srpske liste na KiM kako će reagovati na suzavac, bojevu municiju u leđa i šok bombe protiv Srba", naveo je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde.

- Naime, naprednjačka Srpska lista je odlučila da energično odgovori i izađe na lokalne izbore na KiM, bez bilo kakve namere da napusti udobnost i dobro plaćena mesta u Kurtijevoj Vladi - istakao je Stefanović i zaključio:

- Toliko im je stalno do naroda na KiM koji je ponovo bio žrtva nasilja Vlade u Prištini, da su se spremili da ponovo organizovano i pod prinudnom i pretnjom od gubitka posla vode Srbe na KiM na glasanje za vođine konobare i vatrogasce, koji sad uvećavaju nekretnine van Kosova i dogovaraju se na sumnjivim jahtama. Toliko o njihovoj brizi za narod i mir na KiM.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati