Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2021. 21:18 30

"Vučić se 5. oktobra krio, molio je za pomoć"

Početkom marta 2020. godine, glumac i političar Sergej Trifunović učestvovao je u tribini Kikindskih novina, gde je sa Cvijetinom Milivojevićem i Željkom Bodrožićem razgovarao o slobodi, ali se prisetio i demonstracija koje su održane 5. oktobra 2020. godine, ispričavši pritom kako se tada ponašao Aleksandar Vučić, aktuelni predsednik Srbije.

Kao govornik na tribini, Trifunović je pričao o petom oktobru i navodnom razgovoru koji je vodio Aleksandar Vučić putem telefona.

- Ja čujem, uplašeni, us*ani glas Aleksandra Vučića, koji kaže - Mi smo ovde u stranci u Zemunu, zaključani ne smemo na ulicu već pet dana. Posle je pričao kako je šetao dete, pa su ga napali na ulici - prepričao je Sergej Trifunović na tribini, a onda je i nastavio:

- Ja kažem šta ja čujem - Igore, molim te, ne smemo na ulicu, linčovaće nas neko. Ako biste mogli molim vas, ako bi šef mogao da dođe - rekao je Sergej Trifunović, navodno prepričavajući ono što je Vučić govorio u periodu oko petog oktobra 2000. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati