Politika

Milan Zarić

13. 09. 2021. 20:12 24

Bakarec: Vučić uzdiže, vakciniše i leči Srbiju (VIDEO)

Poslanici Srpske napredne stranke i brojni naprednjački botovi svakodnevno se trude da se što više ušlihtaju Aleksandru Vučiću. U Skupštini se iz usta SNS jastrebova mogu čuti ode na račun naprednjačkog lidera, a u žestokoj konkurenciji ističe se Nebojša Bakarec.

Pored toga što skandaloznim foto-montažama i lažnim optužbama crta metu na čelu opozicionim političarima (Draganu Đilasu i Mariniki Tepić), danas je odlučio da u Skupštini oda novu počast Aleksandru Vučiću, naravno kako bi zauzeo što bolju poziciju u SNS.

Tako je danas u Parlamentu bilo reči o Zakonu o očuvanju ćirilice, a posebno je bio nadahnut upravo Bakarec.

- Ćirilicu su, zbog njene važnosti, proterivali mnogi, od austrougarskih vladala do domaćih autošovinista i okupatora, koji su od 2000. do 2012. godine potpuno marginazovali ćirilicu - rekao je Bakarec, koji nije mogao da pobegne od optužbi na račun "bivše vlasti".

Ali, nije to bilo sve od Bakareca, budući da je na kraju govora, a kako drugačije, hvalio Aleksandra Vučića. I to je činio citirajući Plutarha, rekavši da je jezik kao ćilim.

- A mi, predvođeni predsednikom Vučićem, slobodno odmotavamo ćilim srpskog jezika i ćiriličnog pisma, rešeni da se više nikada ne rasrbljujemo. Predsednik Vučić osvešćuje Srbiju, uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju i leči Srbiju, leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Živela Srbija - rekao je nadahnuti Bakarec, što možete videti od 12:40 priloženog snimka.

Naravno, nagrađen je aplauzom...

I to je danas Srbija...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati