Politika

R. Ć.

10. 08. 2021. 16:13 14

Srbo, Ledenico, pa ni SNS botovi ne veruju u tvoje reči

Narodni poslanik naprednjaka Srbislav FIlipović, u narodu poznat kao Srba Ledenica, naprednjacima očito služi da samo plasira laži i napadne na opoziciju. Ne zna da li Ledenica ima neku drugu svrhu, sem da piše i priča budalaštine, ali sudeći po lajkovima koje dobija za svoje kreativne misli, ni SNS botovi mu ne veruju, što je veliki poraz, čak i za pojavu kao što je Srba.

- Da li je Đilas podmetnuo požar u Vinči? To je vrlo moguće i nemam dilemu da je on ludak kome bi i to palo na pamet sa vojskom huligana kojom upravlja. Tako nešto je moguće da je uradio, jer njemu samo nesreća i haos odgovaraju. Sve što je razvoj i napredak njemu nije dobro. Zlo - napisa Ledenica, a da nije ni trepnuo dok je lagao.

Trepnuli su mnogi, i to više puta, neverujući šta jedan predstavnik naroda (bar na papiru) govori o jednom lideru opozicije.

Poznato je da naprednjaci izmišljaju, spinuju, manipulišu, ali ovakve konstrukcije preveliki su zalogaj, čak i za njih koji su neprestano gladni klevetanja opozicije.

Zbog toga su Srbi SNS botovi otkazali lojalnost, pa je za 24 sata od kad je napisao naučnu fantastiku u koju ni on ne veruje, dobio samo 16 lajkova. Moguće objašnjenje je da su čak i SNS botovi, kojima je čast i savest nepoznata imenica, kao što je Srbi nepoznata smislena konstrukcija rečenice, pomislili: "Dobro bre, čoveče, sad ga baš pretera."

U komentarima su građani uočili činjenicu da Srbi više ne veruju ni njegovi. 


- Je*ote, pa vama više ni vaši sendvičari ne veruju. Oni će vas i skinuti sa vlasti - ističe jedan od građana.


- Srbislave, šta si zgrešio u životu kad moraš ovo da pišeš - upitao ga je drugi. 

Naprednjaci, oličeni u ljudima kao što je Srba, pumpaju toliko laži u balon "zlatnog doba" u kojima su oni spasitelji Srbije, Srba i srpstva, da je neminovno da će jednog dana taj balon pući, a sa njim i njihove političke karijere. A kada balon pukne, neki će odleteti u političku prošlost, neki će pokušati da odlete kod svojih prijatelja u državama sličnih režima, a izvesno je da će mnogi odleteti u zatvore.

Do tad Srba svojim pisanjem čini samo uslugu opoziciji, a balon je već pred pucanjem...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati